Home » Vuurgever

Vuurgever

“Leven en Leidinggeven vanuit je kern”

Van oudsher is de vuurgever de persoon in de rondreizende stam die zorg draagt voor het vuur. Tijdens het reizen of verhuizen draagt de vuurgever het vuur door middel van een verpakt gloeiend kooltje met zich mee. Eenmaal aangekomen op de nieuwe bestemming steekt de vuurgever het vuur in de nieuwe vuurplaatsen aan met het kooltje van het oude vuur. Zo krijg je vuur in je woonplaats dat met je mee is gereisd vanaf de start van de reis tot aan de plek waar je nu bent. Het is een link naar je eigen oorsprong en je voorouders. 

Ik ben een hedendaagse vuurgever. Ik draag vuur met me mee in de vorm van enthousiasme, authenticiteit en mijn eigen reis. En daar steek ik graag anderen mee aan in management development trajecten en organisatie opstellingen. 

Jij bent een leider en zorgt voor bedding in je organisatie van waaruit dingen kunnen ontstaan. Je gelooft in ‘bottom up’ maar dat begint bij jou als leider. Bij Vuurgever leer je je eigen vuur aan te wakkeren en hoe je jouw mensen meeneemt op reis.