Home » Sabine van der Aa

Sabine van der Aa

“Ieder zijn eigen pad op zijn eigen tempo”

Als ervaren personeel- en organisatieadviseur ondersteun ik complexe organisaties zichzelf, haar leiders en haar mensen zich verder te ontwikkelen. Met als uitgangspunt dat het personeelsbeleid naadloos aansluit bij de visie en de missie van de organisatie en een werkelijke bijdrage levert aan het behalen van de (maatschappelijke) organisatie doelstellingen.

Mijn ambitie is om een blijvende bijdrage te leveren aan de bewustwording dat mensen het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie zijn. Een pure blik van buiten helpt daarbij.

Ervaring

In de ruim 12 jaar dat ik werkzaam ben in diverse P&O advies- en beleidsfuncties in de branches (speciaal) onderwijs, Jeugdzorg Plus, high tech, woningbouw en logistieke dienstverlening ben ik vele uitdagingen tegen gekomen, waaronder het begeleiden van meerdere reorganisaties.

Klanten beschrijven mij als “organisatiesensitief”, vanuit contact met mezelf voel ik goed aan wat er in een organisatie speelt. Ik kom snel tot de kern en vertaal dit vervolgens in een helder advies.
Humor en creativiteit spelen steevast een grote rol in de manier waarop ik opdrachten en projecten aanvlieg.

Ik haal voldoening uit het behalen van concrete resultaten.

Lees de klantervaringen en testimonials hier.

Waarom Sabine?

Vanuit mijn eigen reis heb ik geleerd om oordeelloos waar te nemen en vanuit daar te handelen. Daarbij is mijn intuïtie in combinatie met mijn ervaring mijn kompas. Ik combineer zakelijkheid en empathie en geloof in eigenaarschap.
Bewustwording is een belangrijk onderdeel van de reis die je maakt als individu en als organisatie. Met passie, vuur en tomeloze energie pak ik mijn opdrachten op.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op